Noutăți de la compania Xiaomi - Vizualizare video
×
phone number icon 078 422 122

Xiaomi 12X

Xiaomi 12X

Smartphone-ul Xiaomi 12X este cel mai mic și compact din seria 12, dar cu performanțe de flagship și la un preț accesibil. Acesta nu este, cu siguranță, o versiune simplificată și cu specificații tehnice modeste.


De ce? Vezi mai jos!


Design

Corpul smartphone-ului este o combinație dintre sticlă și metal, care se îmbină armonios împreună. Ecranul are marginile curbate, acoperite cu sticlă de protecție Gorilla Glass Victus. Partea din spate a carcasei, la fel, este din sticlă, imitând ecranul, dar se diferențiază prin prezența camerei și a logo-ul Xiaomi.Ecran

Xiaomi 12X a primit un display de tip AMOLED, cu diagonala de 6.28 inch și rezoluția 2400x1080p. Rata de reîmprospătare a ecranului este de 120Hz, iar cea de eșantionare – 480 Hz, datorită căreia răspunsul tactil este imediată și precisă. Suportă HDR 10+ și Dolby Vision.Camera
Camera frontală are rezoluția de 13MP, care asigură detaliere foarte bună în poze. Focalizarea pe față funcționează foarte bine și sunt disponibile o varietate de efecte și filtre, pentru selfie-uri mai frumoase.

Sistemul triplu de camere de 50MP, 13MP cu unghi ultra-larg de 123° și o cameră macro de 5MP. Fotografiile sunt clare și cu detalii bogate, iar culorile luminoase și vibrante. Stabilizarea optică asigură fluiditatea și claritatea clipurilor video, iar în condiții de iluminare slabă sau pe timp de noapte, imaginile nu vir fi blurate.Procesor
Xiaomi 12X este bazat pe un procesor Snapdragon 870, care vine în 2 variante de memorie operativă: 8GB sau 12GB și un accelerator grafic Adreno 650. Memoria de stocare este de 128GB sau 256GB și se folosește standardul de viteză UFS 3.1.

Datorită acceleratorului grafic, performanța în jocuri este stabile, iar în jocurile solicitante, gameplay-ul se menține chiar și la setări grafice înalte.


Baterie

Smartphone-ul este echipat cu o baterie de 4500 mAh și suportă încărcare prin fir de până la 65W. O încărcare completă durează aproximativ 48 minute și oferă autonomie de până la 2 zile, în regim de utilizare normal.


Concluzie: Xiaomi 12X este un smartphone bun, cu design frumos, ecran AMOLED luminos cy rata de reîmprospătare 120Hz, procesor performant și autonomie bună. Este destinat celor care își doresc un telefon mic și performant.

Introdu numărul de telefon pentru a obține 1000 lei cadou


În curând vei obține un mesaj
Introduceți numărul de telefon și vă vom apela înapoi


În curând vei fi apelat pe numărul
!!!! Error phone number !!!!