Noutăți de la compania Xiaomi - Vizualizare video
×
phone number icon 078 422 122

Poco X4 Pro – Performanţă dincolo de limitele imaginaţiei

Poco X4 Pro – Performanţă dincolo de limitele imaginaţiei

POCO a lansat pe 28 februarie, un nou smartphone Poco X4 Pro, la un preț impresionant pentru caracteristicile tehnice de top de care dispune. Desigur, secretul prețului redus este un echilibru între performanță și compromisuri.


Poco X4 Pro este echipat cu un ecran de 6,67” Full HD+ cu panel AMOLED și refresh rata de reîmprospătare de 120 Hz, protejat de sticlă Gorilla Glass 5 de la Corning.


Smartphone-ul rulează pe baza unui procesor Snapdragon 695, care ar trebui să ofere o experiență de utilizare bună în majoritatea scenariilor. Împreună cu acest procesor, smartphone-ul are 6 sau 8 GB memorie RAM și până la 256 GB spațiu de stocare.


Sistemul de camere triplu dispune de 1 cameră avem performantă, cu senzor de 108 MP, alături de o cameră ultra-wide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP. Camera frontală este de 16 MP.


Poco X4 Pro se remarcă printr-un acumulator de 5 000 mAh, cu încărcare la 67W, efectiv te face să uiți ce înseamnă să ți se descarce bateria complet. Are nevoie de doar 40 minute pentru a se încărca de la 0% la 100%.


Considerat a fi un telefon de gaming, Poco X4 Pro are un motor liniar pe axa Z, care răspunde într-o fracțiune de secundă atingerilor tale, cu un feedback cu vibrații, astfel te bucuri de o experiență de joc mai incitantă.

Introdu numărul de telefon pentru a obține 1000 lei cadou


În curând vei obține un mesaj
Introduceți numărul de telefon și vă vom apela înapoi


În curând vei fi apelat pe numărul
!!!! Error phone number !!!!