Mi Discount
×
phone number icon 078 422 122

Programul de acumulare a punctelor bonus de la Xiaomi
Cumpără
Acumulează puncte
Obține reduceri
Îți place să faci cumpărături și să primești reduceri?
Și nouă ne place să ți le oferim!
Alătură-te programului nostru de acumulare a punctelor bonus Xiaomi și primești garantat reduceri.
Pentru a beneficia și tu de programul nostru de acumulare a punctelor bonus, este nevoie să accesezi acest link www.mi.md/viber și să urmezi toți pașii necesari pentru a te înregistra.
Finisează chiar acum înregistrarea la program și primește 1000 puncte pentru înregistrare. 1 punct bonus = 1 leu. Având o anumită sumă de puncte în cont, beneficiezi garantat de reduceri la orice cumpărătură.
Avantajele Mi Discount:
1. Primești 1000 puncte bonus la înregistrare
2. Primești 500 puncte bonus cu ocazia zilei de naștere
3. O parte din suma achitată pentru achiziție o primești înapoi pe contul punctelor bonus (CashBack)
4. Achiți din contul punctelor bonus o parte din costul produselor noastre, la următoarea procurare
Cum sunt acumulate și cum pot fi utilizate punctele bonus?
Cum acumulăm punctele?
În momentul înregistrării, primești automat puncte bonus de start, pe care le vei putea utiliza după 14 zile din momentul acumulării.
Primești automat puncte bonus cadou, cu ocazia zilei de naștere. Punctele cadou pot fi utilizate imediat în ziua acumulării.
La procurarea oricărui produs din magazinele noastre, primești puncte bonus de bază (din cumpărături). Introdu numărul tău de telefon în sistem, sistemul te va identifica și astfel, vei acumula automat puncte bonus. Numărul de puncte acumulate depinde de produsul cumpărat. Punctele de bază pot fi utilizate după 14 zile de la data acumulării.
La procurarea unui produs care este la promoție, primești iar puncte bonus. Numărul de puncte care vor putea fi obținute va depinde de condițiile promoției. Punctele bonus acumulate vor putea fi utilizate chiar în ziua în care au fost primite.
Cum pot fi utilizate punctele bonus acumulate?
Utilizează punctele acumulate pentru a plăti o parte din costul produsului pe care îl procuri. Pentru aceasta, spune-i vânzătorului numărul tău de telefon și imediat primești un SMS cu un cod unic. Dictează codul primit vânzătorului. Sistemul va verifica numărul de puncte pe care tu le ai disponibile. Acesta va analiza ce produs cumperi și, în funcție de categoria produsului, va transfera punctele bonus din cont pentru a achita o parte din costul achiziției tale.
Important!!! - Punctele acumulate nu pot fi convertite în echivalent bănesc și nu sunt emise în numerar.
Important!!! - Dacă produsul este la promoție și este vândut cu reducere, cu un cadou sau în Credit 0%, clientul nu poate folosi punctele acumulate pentru achitarea acestui produs. Clientul va trebui să aleagă ori reducerea oferită în cadrul promoției, ori utilizarea punctelor bonus acumulate.
Important!!! - Clientul primește reducere numai în momentul procurării în magazinele noastre și din contul sumei de puncte disponibile la acel moment și pentru acea achiziție.
Important!!! - Punctele acumulate vor fi active după 14 zile din momentul acumulării și vor putea fi utilizate în decurs de 90 de zile.

Introdu numărul de telefon pentru a obține 1000 lei cadou


În curând vei obține un mesaj
Introduceți numărul de telefon și vă vom apela înapoi


În curând vei fi apelat pe numărul
!!!! Error phone number !!!!