Despre compania Xiaomi şi brandul Mi
×
phone number icon 078 422 122

Despre compania Xiaomi şi brandul Mi
,,Mi” este abrevierea expresiei ,,Mobile Internet” (internet mobil). Mai există o semnificaţie a abrevierii - ,,Mission impossible” (misiune imposibilă). Aceasta din urmă se explică prin faptul că, chiar de la întemeiere, Xiaomi s-a confruntat mereu cu diverse provocări, cărora le-ar fi putut face faţă doar un adevărat învingător.
CREAREA TEHNOLOGIILOR DE CALITATE, ACCESIBILE PENTRU FIECARE
Produsele de calitate înaltă şi tehnologiile avansate trebuie să fie accesibile pentru fiecare. Xiaomi se ghidează de această deviză de-a lungul întregii sale istorii.
Xiaomi şi-a început activitatea în 2010, odată cu elaborarea versiunii de Android MIUI. În aproximativ 1 an MIUI a câştigat încredere în lumea întreagă, datorită interfeţei sale funcţionale şi comode. Iar peste numai 3 ani, numărul utilizatorilor acestui sistem de operare a depăşit cifra de 30 mln de oameni.
În 2011 compania Xiaomi a lansat un smartphone propriu cu sistem de operare MIUI. Acesta se remarca prin preţ mic şi caracteristici tehnice concurenţiale. În 2014 companiei îi reuşeşte deja să ocupe al 6-lea loc în lume în clasamentul companiilor cu cele mai vândute smartphone-uri.
EVOLUŢIE CONTINUĂ
NOI ÎNĂLŢIMI, NOI VICTORII
Xiaomi nu se opreşte la rezultatele obţinute, ci lansează noi şi noi provocări.
Compania urmăreşte atent doleanţele cumpărătorilor săi şi îşi extinde continuu asortimentul produselor. Produsele companiei se remarcă în continuare prin calitate înaltă şi preţuri accesibile.
Pentru a elabora şi a produce o asemenea diversitate de dispozitive, compania Xiaomi are multiple companii înrudite, care elaborează şi produc anumite categorii de dispozitive. Iată câteva dintre aceste companii:
Xiaomi activează deja în 30 de ţări şi regiuni, mărindu-şi treptat prezenţa geografică şi devine cu adevărat un brand cu renume mondial.
Introdu numărul de telefon pentru a obține 1000 lei cadou


În curând vei obține un mesaj
Introduceți numărul de telefon și vă vom apela înapoi


În curând vei fi apelat pe numărul
!!!! Error phone number !!!!